Aquest pa de motllo queda deliciós i tendre. La molla és compacta, però sembla un núvol.
La recepta l'he tret del llibre <<Cocino a mi manera>> editat per Thermomix i que m'han regalat en comprar la màquina.
Anem per feina.
240 gr. d'aigua
1 culleradeta de llevat de forner en pols
30 gr. de sucre moreno
30 gr. de mantega
500 gr. de farina de força
1 culleradeta de sal.
Elaboració
Posem l'aigual, el llevat, el sucre moreno i la mantega en el vas i programem 1 min.a 37 graus vel. 3.
Dividim la massa en 3 parts i formem una bola amb cada una d'elles. Les col·loquem una al costat de l'altra i les deixem reposar 30 minuts fins que doblen el seu volum .
Preescalfem el forn a 180 graus i coem el forn 30 minuts. Deixem refredar abans de tallar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada