dilluns, 17 de gener del 2011

ESPIRODOGS

Aquests espirodogs estan fets seguint la recepta de la pàgina ptitchef. Que consti!
No cal dir que és ideal quan hi ha nens, per dinar de pica pica, fent-los en petit format, etc.

INGREDIENTS

100 cc de llet
100 cc de cervesa
50 gr. d'oli
1 cullerada de sal
1 osbre de llevat sec (del de pa)
400 gr. de farina
Frankfurt, bacó, formatge, ketxup, ... farciment al gust.

ELABORACIÓ

Ho barregem tot a la panificadora posant sempre els líquids primer, després les farines i finalment el llevat.
Quan la massa està feta la deixem reposar en un lloc càlid 30 minuts.
Finalment estirem amb el corró petits triangles i hi disposem a dins el farciment que volem.
Ho enrotllem i ho coem al forn a 200 graus uns 15 -20 minuts.

Deliciós.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada