dilluns, 17 de gener del 2011

MAGDALENES


INGREDIENTS

6 OUS

250 gr. de sucre

250 gr. d'oli

350 gr. de farina

1 sobre de llevat

llimona ratllada/ suc de taronja/ licor /conyac/ suc de taronja / essència de vaïnilla, .... al gust i amb imaginació.


ELABORACIÓ

Batem els ous amb el sucre i la llimona (o licor, o el que haguem decidit fer servir com aromatitzant). Hi afegim l'oli, després la farina a poc a poc i, finalment, el llevat.


Omplim els motlles i els fornegem a 180º durant uns 12-15 minuts segons el forn.

Desmotllem un cop fredes.


Aquesta recepta és la de la mare del Juanfran, un excompany de feina a Hisenda Municipal de Barcelona.

Si volem que quedin més esponjoses podem muntar la meitat de les clares o totes. Jo, de vegades, en munto la meitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada