diumenge, 2 de gener del 2011

Mandonguilles amb sípia

Mandonguilles amb sípia

Ingredients per a 4 persones

2 sípies fresques de 400 grams
1 ceba
175 gr. de tomàquet fregit
2 grans d'all
1/2 l. de brou de peix
16 - 20 mandonguilles (segons mida)
1 rajolí de vi negre
Sal, oli i pebre

Elaboració

Fregim una mica les mandonguilles i les apartem
Tallem la sípia a daus i la sofregim. Quan hagi absorbit el seu suc, afegim el rajolinet de vi negre i els alls laminat finament.
Afegim la ceba ratllada i quan comenci a estar feta hi afegim el tomàquet.
Quan s'hagi fet el tomàquet hi afegirem el fumet fins a cobrir el sofregit.
Hi afegim les mandonguilles i ho deixem coure uns 30 minuts aprox. La sípia ha d'estar tendra i la salsa una mica espessa.
Repassar de sal abans d'acabar la cocció.

Nota. perquè espesseixi la salsa cal enfarinar les mandonguilles. Si no ho fem, podem afegir farina a la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada