Crumble de pebrot
A casa sempre fem les 25 mateixes coses per menjar, no sé si passa a totes les cases.
Ahir, tafanejant la web de webos fritos www.webosfritos.es, una de les meves preferides en matèria de gastronomia realista, vaig trobar la recepta del crumble de pebrot i ceba i va cridar la meva atenció. El cas és que aquest migdia tenia temps i he decidit fer-ho de primer adaptat al nostre gust i als ingredients que tenia a l'abast.
Ingredients
per a la massa
80 gr. de formatge manxec
50 gr. de pinyons
100 gr. de mantega
150 gr. de farina
Per al farciment
pebrots vermells fregists a tires
Per a la massa
ent a 200º uns 30 minuts - jo amb 25 ja n'he tingut prou. Hem de tenir cura d'abaixar el foc fins a 180ª cap al minut 15 perquè no es cremi.
Desfem el formatge
amb el ratllador, trossegem el pinyons, afegim la mantega freda i la
farina i treballem tota la massa. Jo ho he fet amb les mans fins que ha
quedat una pasta grumosa. La deixem reposar 15 minuts a la nevera.
Fregim
els pebrots a tires sense fer-los del tot, ja que han de passar una
bona estona al forn. Quan ja estan els escampem per una font de forn i
hi escampem la massa per sobre.
Fornegem al forn preescalfat prèviament
Podeu trobar la recepta original aquí crumble de fritada de pimientos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada