diumenge, 14 d’octubre del 2012

Massa per a pizza 2

Massa per a pizza 2

La pizza de xorisso i pernil dolç en sortir del forn

La pizza abans d'entrar al forn
Avui, després de llegir el suggeriment de l'amiga Sandra al Fb, he decidit provar una nova massa de pizza que ella ha extret de la pàgina web kanela i limón www.kanelaylimón.blogspot.es.

 Es tracta d'una massa que ella anomena real i que ha resultat ser molt lleugera i suau.

Aquí va la recepta de la massa:

120 ml. de llet tèbia
10 ml. d'aigua tèbia
1 sobre de llevat de forner
1 cullerada de les de cafè d'all mòlt
formatge parmesà ratllat
2 cullerades soperes d'oli d'oliva.
40 grams de farina de força

Ho posem tot a la panificadora al programa massa i fornegem a 200º uns 12 minuts, calor a dalt i baix i ventilador.
Pizza de xampinyons i bacó en sortir de forn

Pizza de bacó i xampinyons i abans d'entrar al forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada