dijous, 29 d’agost del 2013

PASTÍS DE XOCOLATA BLANCA I I FORMATGE


Aquest ha estat el pastís estrella de l'estiu. Fàcil i ràpid de fer, deliciós i efectista.
Ha agradat molt a tothom. I és que la xocolata blanca és irressistible.



INGREDIENTS
40 grs de mantega
300 grs. de galetes Maria (1 paquet)
150-180 grs. (1 rajola) de xocolata blanca
130 gr de sucre / fructosa
250 gr. de formatge tipus filadelfia
550 gr de nata per muntar
200 gr de llet més un rajolí
1 sobre i mig de quallada

ELABORACIÓ
Desfem la mantega i reservem.
Triturem les galetes a cop de turbo. Barregem amb la mantega i fem una pasta. Hi anem afegint la llet i amb ella fem una la base del motlle i ho posem a la nevera.
Barregem el formatge, el sucre, la xocolata, la nata, la llet i la quallada. Ho posem al got 10 minuts a 100 graus. Quan s'acaba, ho aboquem a poc a poc a sobre de  la base i ho posem a la nevera a refredar.

És millor fer-lo d'un dia   per l'altre, però si no ha de reposar mínim 6 hores.

Es pot decorar amb melmelada de maduixa, gerds o fruites del bosc barrejada amb gelatina. També amb galetes mini oreo i mikados o amb cacau en pols.

En aquest cas li he posat unes maduixes als cantons, ja que és temps de madueixes, però es podria fer amb qualsevol altra fruita.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada