diumenge, 9 de desembre del 2012

PASTÍS CREMÓS DE XOCOLATA




INGREDIENTS

Per la base
2 ous
55 gr. de sucre
25 gr. de farina
25 gr. de cacau en pols Valor

Elaboració

Posar la papallona. Barrejar els ous i el sucre durant 3 minuts a 37 graus..
Treure la papallona.
Afegir el cacau i la farina i barrejar 5 segons a velocitat 4. Fornejar a 180 graus durant 8 minuts i deixar refredar.


Per la crema
250 gr. de xocolata per a postres
600 gr. de nata per a muntar
Para la crema
1 sobre de preprat per a flam Royal de 4 racions
50 g d'avellanes


Elaboració

Per la crema
Al vas triturem els fruits secs a velocitat 3-7-10. Reservem.
Triturem la xocolata uns segons a velocitat 3-7-9.- Hi afegim la resta d'ingredients. Barregem a velocitat 6.
Programar 10 minuts a temperatura 100 graus  velocitat 4.
Abocar la crema resultant a la base ja refredada i deixar refredar a la nevera. El mínim són 4 hores, però és millor fer-lo d'un dia per a l'altre. Jo l'acostumo a fer de la tarda d'un dia per a les postres de l'endemà.

Per decorar-lo, el millor és escampar-hi cacau en pols per sobre, però també el podem deixar tal qual i posar-hi figuretes de xocolata blanca a sobre - com a la foto- o mini galetes oreo, maduixes, gerds, nata, ... aquí, cada qual el que més li agradi!

Respecte de la base, a la recepte original de la web de webos fritos (www.webosfritos.com, tarta stradivarius), allà hi indica  aquesta base de pa de pessic de cacau que li escau molt. Però jo de vegades que tenia pressa o em feia mandra, l'he fet amb base de galetes (la clàssica de digestive amb mantega, tot afegint-hi una culleradeta de cacau valor amb pols) i queda perfecte.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada