diumenge, 16 de desembre del 2012

BRIOIXOS SUISSOS

Corren moltes receptes de brioixos suissos i de pa de llet.





Jo tan sols volia uns brioixos per l'esmorzar i el  berenar i que fos una alternativa al briox clàssic que faig sempre.

Finalment m'he decidit per aquesta que és una barreja, o millor dit una adaptació, de moltes de les que corren per la web. I cal dir que el resultat és genial.

Ingredients

30 gr. de sucre
50 gr. de sucre invertit
La pell ratllada de 1/2 llimona
100 ml. de llet
1 sobre de llevat de pa
  250 gr. de farina de força
2 rovells d'ou
50 gr. de mantega
1 pessic de sal

Elaboració

Es posen els ingrdients líquids a la panificadora i després els sòlids. Es posa el programa de massa. Després, quan ja tenim una massa feta la treiem de la cubeta, l'amassem i en fem unes 8 boles (al gust, surten bastant grosses), lesn possem a la safata del forn i deixem reposar 3 hores.

Preescalfem el forn a 200 graus i fornegem 10 minuts a 180 graus.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada