dissabte, 23 de març del 2013

Lassanya de bolets

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

8 plaques de lassanya

500 gr. de xampinyons
1 grapat de trompetes de la mort seques
1 grapat de moixernons secs
1/2 litre de beixamel
Formatge ratllat
50 gr. de bacó a daus

ELABORACIÓ



Es posen en remull les trompetes i els moixernons.
Es posen en remull les plaques de lassanya (si no són de bullir)
Es netegen i trossegen petits els xampinyons. Es posen a foc viu per a què vagin deixant anar l'aigua.
Quan ja han perdut la major part de l'aigua s'hi afegeix oli i els daus de bacó. Ho sofregim tot plegat una estona i hi afegim els bolets escorreguts i trossejats. Quan estigui al nostre gust, retirem del foc i salem al gust.
Fem la beixamel o l'escalfem si l'hem comprada ja feta.
Muntem la lassanya alternant les capes de bolets amb les làmines de pasta. Banyem el resultat amb la beixamel, posem el formatge ratllat al capdamunt i ho escalfem al forn uns 8 minuts a 160 graus, posant el gratinador els dos darrers minuts.
Lleugera i agradable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada