dimecres, 27 de març del 2013

Pastís d'ametlla i xocolata



Tinc un artilugi que es diu Superchef. Amb sinceritat he de dir que la faig servir per fer poques coses, però que les que hi faig és perquè surten molt molt bé.
Una d'elles són alguns pans de pessic i pastissos. I aquí en va el d'ametlla, al qual he afegit una cobertura de xocolata en aquest cas.




Ingredients

3 ous
150 grams de sucre
200 grams de farina
75 grams d'ametlla mòlta
90 ml d'oli d'oliva
2 sobres de llevat
cobertura de xocolata

Barregem els ous i el sucre amb la batedora de baretes uns 4 minuts. Hi afegim l'oli, batem i hi anem incorporant l'ametlla i la farina amb el llevat  barrejat fins que la crema es va convertint en una massa consistent.

Posem la massa a la cubeta de la superchef i coem 45 minuts al programa HORNO.

Un cop refredat recobrim amb la cobertura de xocolata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada