dimecres, 1 de maig del 2013

Brioixos suissos 2 (amb Thermomix)

Aquesta és la recepta dels brioixos suïssos que em va passar la Rosa, la fantàstica consellera que em va fer la demostració i em va vendre la Thermomix.
Els he fet avui i han quedat molt bons, ferms de fora, tendres de dins i aromàtics com ells sols.


Ingredients
170 gr. de llet
75 gr. de sucre
120 gr. de mantega
1 sobre de llevat de forner sec
4 ous
550 gr. de farina de força
1 cullerada de sal

Elaboració amb Tmx
Posem la llet, el sucre i la mantega al got i programem 2 min.a 37 graus vel. 2.
Afegim el llevat i els ous barrejant 5 segons a vel. 4
Incorporem la meitat de la farina i barregem 15 segons a velocitat 6.
Finalment afegim la farina que queda amb la sal i programem 3 min. tapa tancada velocitat espiga.
Es deixa reposar la massa 30 minuts (es pot deixar al mateix got).
Fem les boles i deixem reposar uns 45 minuts a un lloc que no tingui corrents d'aire. Els fem un tall a la part superior i deorem amb sucre humit.
Preescalfem el forn a 190 graus i coem uns 8 - 10 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada